Speciale trainingen

Bij Waterland Sail Training kunt u ook terecht voor speciale trainingen. Bijvoorbeeld als u precies wilt weten hoe u een spinnaker goed moet varen., hoe u deze optimaal kunt trimmen en verantwoord kunt hijsen en strijken; als u moeite hebt met het manoeuvreren in een haven en het in- en uitvaren van boxen; of als u het maximale uit een schip wilt halen en meer wilt weten over zeiltrim, bent u bij ons aan het goede adres.

En wat dacht u van een speciale ankertraining, bijvoorbeeld als u in Griekenland of Turkije gaat varen ?


Voor al deze wensen zijn onze speciale trainingen zeer geschikt. In overleg met ons bepaalt u waar u zich verder in wilt bekwamen.


Heeft u al de nodige ervaring, maar dateert die van jaren geleden? Wellicht is de korte opfriscurcus dan iets voor u. Afhankelijk van wat u nog weet en kan, brengen wij u weer naar uw oude niveau en wellicht nog hoger. De trainingen van Waterland Sail Training kunnen ook – afhankelijk van uw ervaring – tijdens een huurperiode aan boord van een van onze huurschepen worden verzorgd.


Op basis van uw ervaring en wensen ( die u op het vragenformulier kunt aangeven ) kunt u uw eigen accenten op de training leggen en eventueel in uw eigen vaargebied oefenen. U bepaalt zelf wat u wilt leren en hoeveel dagen u boekt, met een minimum van een dag.  De lessen worden gegeven vanuit Monnickendam; andere startplaatsen in overleg.


Vraag naar de mogelijkheden.


Collegiaal aanbevolen:
www.zeezeilers.nl de zeezeilschool voor het goed leren varen buitengaats; wij werken reeds 20 jaar samen.